Kamala odabrala svog potpredsednika?

Izvori tvrde da je odabir pao

06.08.2024. 15:05
  • Podeli:
kamala haris-66b21f005d757.webp Foto: AP Photo/J. Scott Applewhite

Tim Volc navodno će biti konačni izbor Kamale Haris za potpredsednika, tvrde brojni izvori, prenosi CNN.

Čak četiri osobe bliske Harisovoj tvrde da je guverner iz Minesote konačan izbor Harisove.

Volc trenutno služi drugi mandat kao guverner Minesote i predsedava Udruženjem demokratskih guvernera. Prethodno je bio 12 godina u Kongresu, predstavljajući seoski okrug naklonjen konzervativcima u kojem su, i pre i posle njegovog mandata, uglavnom dominirali republikanci.

Podsetimo, Kamala Haris je ranije danas i zvanično izabrana za kandidata demokrata na američkim izborima 2024. godine.

Nijedan izazivač se nije pojavio pre roka 27. jula, čime je eliminisana mogućnost otvorene konvencije Demokratske stranke u Čikagu u avgustu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()