Kanadska reporterka se usred emisije počela ponašati čudno

Reporterka se zahvalila svima koji su joj poželeli što skoriji oporavak

12.01.2023. 11:11
  • Podeli:
reporterka_kanada_foto_TW-63beba2cbae7e.webp Foto: Twitter

Džesika Rob, reporterka iz Kanade, tokom javljanja uživo imala je poteškoće s govorom i stajanjem.

Reporterka se tokom javljanja loše osećala te je to u jednom trenutku ispričala voditeljki.

"Izvinjavam se. Ne osećam se dobro i mislim da ću...", kazala je reporterka, a nakon toga se kamera isključila.

"Proverićemo je li Džesika dobro i javićemo vam što je bilo malo kasnije" rekla je voditeljka.

Iz televizije CTV- a Edmonton kazali su kako se reporterka počela osećati loše oko šest popodne, ali sad je dobro i odmara se.

Džesika je nakon toga kazala kako je na društvenim mrežama počela da dobijamo pretnje, te da su ljudi pisali užasne komentare vezane za lažne teorije o tome što joj se stvarno dogodilo.

"Ne želim deliti privatne detalje o svom zdravlju u javnosti, ali sve što mogu reći je da ovo što se dogodilo nije povezano s vakcinom protiv COVID-a 19, već da se može objasniti onim što mi je dijagnostifikovano ranije i da nema razloga za zabrinutost" izjavila je.

Takođe, reporterka se zahvalila svima koji su joj poželeli što skoriji oporavak.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()