Katastrofalno izlivanje reke: Mladić i dve devojke nestali u poplavama na severu Italije

Mladi su pozvali pomoć preko telefona jer je počeo da se povećava nivo reke dok su bili na malom rečnom ostrvu

31.05.2024. 19:53
  • Podeli:
poplave u italiji, 17 maj 2024 - profimedia-665a0d6249568.webp Foto: Profimedia

Troje mladih, mladić i dve devojke, nestali su danas u poplavama u italijanskom regionu Furlanija na severu zemlje, a u toku je potraga, saopštili su lokalni izvori.

Izvori su naveli da se troje mladih, starosti od 17 do 25 godina, vode kao nestali zbog izlivanja reke Natizone, prenela je ANSA.

Mladi su pozvali pomoć preko telefona jer je počeo da se povećava nivo reke dok su bili na malom rečnom ostrvu zbog obilnih kiša.

U potrazi za troje nestalih učestvuju ronioci, karabinjeri, a poslat je i vatrogasni helikopter iz Venecije da učestvuje u akciji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()