Komandant 'Ahmata' pozvao Ukrajince da uzmu rusko državljanstvo

On poručuje Ukrajincima da im je jedina šansa da ostanu živi da počnu da donose samostalne odluke i da se probude.

06.09.2023. 13:44
  • Podeli:
aludinov čečen twitter @__8bitgeek__-64f865d8cc401.webp Foto: X@__8bitgeek__

Jedan od čečenskih glavnokomandujućih Apti Aludinov, koji je komandant specijalnog odreda Ahmat u Ukrajini, poručio je Ukrajincima putem mreže Telegradm da uzimaju rusko državljanstvo.

Alaudinov kaže da su građani Ukrajine postali taoci političkih interesa zapadnih zemalja koje žele da oslabe Rusiju.

On se Ukrajincima u objavi na društvenim mrežama obratio sa "draga braćo" i upozorio ih da oni "nisu nikome potrebni osim Rusiji".

"Civilizovani Zapad` odlučio je da vas pošalje na reciklažu. Vi niste lovci već plijen. Rusiji nije potreban rat do posljednjeg Ukrajinca, ali vašim gospodarima jeste", navodi Alaudinov.

On poručuje Ukrajincima da im je jedina šansa da ostanu živi da počnu da donose samostalne odluke i da se probude.

"Rusija je naša zajednička kuća. Samo u njoj ćete na kraju ostati živi. Ruske ambasade su svuda, idite i tražite rusko državljanstvo", navodi Alaudinov.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()