Konj ujeo turistkinju u Londonu: I pored zabrane prilaska životinji, žena pokušala da se fotografiše

Ljudi žele da se slikaju sa stražarem kraljevske garde i njegovim konjem, ali to se ne završava uvek dobro

22.07.2024. 19:53
  • Podeli:
kraljevska garda, london - 17 jul 2024 - profimedia-0890314538-669e644fb11f6.webp Foto: Profimedia

Jedna turistkinja je kolabirala pokušavajući da se fotografiše sa konjem kraljevskog stražara u Londonu. Iako je jasno naznačeno da nije dozvoljeno prilaziti životinji, ona nije odustala pa ju je konj u jednom trenutku ujeo.

Na snimku nastalom danas u centralnom Londonu vidi se veliki broj turista oko stražara iz kraljevske garde i njegovog konja ispred Muzeja kraljevske konjice. Svi oni su željni dobre fotografije pored čuvene straže, ali upravo je to iritiralo životinju koja je delovala uznemireno zbog gužve oko njega. Okretao je glavu i "grickao" ljude koji su mu prilazili previše blizu.

Jedna žena u crnoj bejzbol kapi i majici Pink Floyd je dotrčala da stane pored konja, direktno ispod znaka koji upozorava da "konji mogu da udare ili ujedu".

Preplašena životinja ju je odmah ugrizla za ruku, a žena je počela da vrišti i potrčala ka svojim prijateljima, dok su ostali gledala s otvorenim ustima šta se dešava. Njeni prijatelji su pregledali povredu i pokušali da joj pomognu, ali njeno stanje se pogoršalo. Delovala je kao da gubi svest i konačno pala na zemlju.

U neočekivanom potezu, stražar je mačem signalizirao snimatelju pre nego što je rekao: "Možete li pozvati policajca?" Dok su policajci pomagali povređenoj ženi, drugi turisti su nastavili da se okupljaju oko stražara i njegovog konja, neki pokušavajući da dodirnu uznemirenu životinju.

Oznake na tom području jasno upozoravaju na rizik od udaraca ili ujeda konja, ali turisti često prilaze, ponekad sa nesrećnim posledicama.

Tako je nedavno je jedna druga turistkinja pala na trotoar ispred Bakingemske palate nakon što ju je navodno blago gurnuo konj stražara kralja.

Slični incidenti su se dešavali i ranije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()