Kreće se ka Izraelu: Drugi američki nosač aviona ušao u Sredozemno more

To je sada drugi razarač u Mediteranu

28.10.2023. 20:12
  • Podeli:
razarac - sad - reuters-643cd4dbab395.webp Foto: Reuters

Drugi američki nosač aviona USS "Dvajt D. Ajzenhauer" ušao je u Sredozemno more krećući se ka Izraelu, pokazuju podaci o praćenju brodova sa specijalozovanog sajta MarineTraffic.com, prenosi Si-En-En.

Američki nosač aviona na nuklearni pogon "Dvajt Ajzenhauer" i krstarica sa navođenim raketama, kao i dva razarača sa vođenim projektilima, koji su krenuli iz američke savezne države Virdžinije 13. oktobra, prošli su kroz Gibraltarski moreuz i ušli u Sredozemno more, pokazuju podaci sa sajta MarineTraffic.com.

To je sada drugi američki nosač na Mediteranu, pošto se nosač USS "Džerald R. Ford" trenutno nalazi u istočnom Mediteranu, kod obale Izraela. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()