Neočekivani ulov: Krenuli na intervenciju zbog provale, a našli kokain vredan milijardu dolara

Četvorica muškaraca, starosti 24, 23, 20 i 19 godina, uhapšeni su na licu mesta

19.12.2023. 09:47
  • Podeli:
kokain_belgija_anadolija 1-65040c9cd1327.webp Foto: Anadolija

Australijska policija je tokom intervencije zbog provale i navodnog pokušaja otmice u kome su učestvovala četvorica muškaraca u severozapadnom Sidneju, otkrila kokain vredan više od milijardu dolara.

Policajci su odgovorili na dojavu o provali u severnom delu Sidneja zatekavši četvoricu muškarca kako sede u "tojoti jaris" u podzemnom parkingu zgrade u crnoj odeći i fantomkama preko lica, prenosi Gardijan.

U saopštenju policije Novog Južnog Velsa navodi se da je u automobilu pronađene poluga, rukavice, satara, nož sa oštricom, sekač za kutije, svetleće šipke i rajsferšlusi – stvari za koje kažu da su u skladu sa pokušajem otmice.

Kako se dodaje, četvorica muškaraca, starosti 24, 23, 20 i 19 godina, uhapšeni su na licu mesta, navodi britanski list.

Nakon što je identifikovala 24-godišnjaka za koga se tvrdi da su četvorica muškaraca nameravali da ga opljačkaju i kidnapuju, policija je pribavila i postupila po nalogu za pretres njegovog stana i pronašla 722 kilograma kokaina.

Taj mladić je takođe uhapšen i biće optužen za nabavku narkotika u "velikoj komercijalnoj količini“ kao i za svesno sticanje imovinske koristi kriminalnim radnjama, navodi Gardijan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()