Kruži snimak Putinove noge sa intervjua koji je pratio svet: Svi postavljaju jedno pitanje

Nove spekulacije o njegovom zdravlju

09.02.2024. 13:21
  • Podeli:
putin tanjug ap-65c61813568a3.webp Foto: Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Ruski predsednik Vladimir Putin snimljen je kako rukom smiruje svoju nogu tokom intervjua sa bivšim voditeljem Fox news-a Takerom Karlsonom u Moskvi.

Navodno autentični snimak je počeo da kruži društvenim mrežama i na njemu se vidi kako Putin stavlja ruku na koleno i namešta nogu tokom intervjua nakon što je objavljen u četvrtak uveče.

"Šta se dešava sa Putinovom nogom?", napisao je u opisu snimka Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova.

"Jedna od Putinovih nogu je van kontrole, šta se dešava", pita drugi korisnik na Tviteru.

"Putin je morao da dodirne svoju nogu da bi je smirio i sprečio da se kreće", još jedan od od brojnih komentara na snimak.

Slični snimci u prošlosti izazvali su spekulacije o njegovom zdravlju, uključujući i nakon što je viđen kako stalno pomera noge i stopala tokom sastanka sa beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom u februaru 2023.

Neki izveštaji spekulišu da Putin ima rak, Parkinsonovu bolest ili oboje. Kremlj je više puta izjavljivao da je ruski lider dobrog zdravlja.

Da podsetimo, Putinov intervju sa Karlsonom bio je njegov prvi intervju sa jednom zapadnom medijskom figurom otkako je pre skoro dve godine započeo invaziju na Ukrajinu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()