Krvava proslava titule Čifsa: Dvojica muškaraca optužena za pucnjavu u Kanzas Sitiju

Osumnjičenima, koji su hospitalizovani nakon pucnjave, na teret se stavlja ubistvo drugog stepena

20.02.2024. 22:26
  • Podeli:
doček kanzas siti čifsa, superbol, superbowl, pucnjava u kanzas sitiju, 14 feb 2024 - profimedia (6)-65cd369656051.webp Foto: Profimedia

Tužilaštvo u američkoj saveznoj državi Misuri podiglo je danas optužnice protiv dvojice muškaraca za ubistvo u prošlonedeljnoj pucnjavi u Kanzas Sitiju na proslavi pobede Čifsa na Superbolu kada je jedna osoba poginula, a 22 su povređene.

Osumnjičenima, koji su hospitalizovani nakon pucnjave, na teret se stavlja ubistvo drugog stepena, prenosi AP.

Nove optužnice podignute su pošto su prošle nedelje privedena dva maloletnika zbog optužbi za nošenje oružja i otpor hapšenju.

U saveznoj državi Mizuri, u kojoj se nalazi Kanzas Siti, ne postoji starosno ograničenje za posedovanje oružja.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()