Kupovina droge u nemačkim prodavnicama: U više marketa nađeno preko 100 kg kokaina među bananama

Policija trenutno vrši istragu proveravajući robu, tako da je nepoznata ukupna količina droge "dostupne" na tržištu

25.04.2024. 13:11
  • Podeli:
Banane (3)-63d78a545150d.webp Foto: Pixabay

Zaposleni u više nemačkih supermarketa u Berlinu i Brandenburgu otkrili su više od 100 kilograma kokaina u pakovanjima banana, prenosi BILD pozivajući se na izvore iz policije.

U Brandenburgu je, kako se navodi, u najmanje četiri prodavnice pronađeno između 20 i 100 kilograma kokaina.

Policija trenutno vrši istragu proveravajući robu u prodavnicama, zbog čega je i dalje nepoznata konačna količina droge u njima, ali ni u koliko prodavnica se nalazi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()