Lekar otklonio svaku spekulaciju: Da li je Trampa pogodio metak ili komad stakla?

Lekar je odbacio svaku mogućnost da je Trampa pogodilo bilo šta osim metka

26.07.2024. 22:11
  • Podeli:
donald tramp, pokušaj ubistva donalda trampa - 13 jul 2024 - foto Reuters (4)-66931d0faad1d.webp Foto: Reuters

Bivši lekar Donalda Trampa u vreme njegovog mandata u Beloj kući Roni Džekson danas je negirao sugestiju direktora FBI da je geler, a ne metak, mogao da izazove povredu desnog uha republikanskog kandidata tokom atentata u Pensilvaniji 13. jula.

 ''Apsolutno nema dokaza da je to bilo nešto drugo osim metka. Direktor Rej nije u pravu i nije primereno da predlaže bilo šta drugo“, napisao je lekar.

Džekson tvrdi da je tokom rata u Iraku lečio rane od metka, i da prati Trampov oporavak od kada je pogođen, prenosi Rojters.

Džeksonovo saopštenje dolazi dan nakon što je Tramp kritikovao direktora FBI Kristofera Reja, koji je ove nedelje rekao američkim poslanicima da još nije jasno da li je Tramp pogođen metkom, gelerom ili staklom.

 ''Ne, to je, nažalost, bio metak koji je pogodio moje uvo, i jako ga pogodio. Nije bilo stakla, nije bilo gelera. Nije ni čudo što je nekada čuveni FBI izgubio poverenje Amerike'', rekao je Tramp u četvrtak na mreži Truth Social.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()