Lepe vesti iz Italije: Poboljšalo se zdravstveno stanje Berluskonija

Tokom hospitalizacije bivšeg italijanskog premijera lekari su otkrili da boluje od hronične leukemije

26.04.2023. 13:39
  • Podeli:
berluskoni_italijanski_reuters-1663929413334.webp Foto: Reuters

Zdravstveno stanje bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, koji je pre tri nedelje primljen u bolnicu zbog infekcije pluća izazvane hroničnom leukemijom, poboljšalo se, saopštili su danas njegovi lekari.

"Tokom protekla četiri dana, reagovanje na lečenje omogućilo je da se ostvari stabilno kliničko stanje koje karakteriše optimalan i ubedljiv oporavak funkcija organa", navodi se u medicinskom biltenu, a prenosi Rojters.  

Berluskoni (86) je primljen u bolnicu 5. aprila zbog upale pluća, a tokom hospitalizacije lekari su otkrili da boluje od hronične leukemije. 

On je 16. aprila pušten sa odeljenja za intenzivnu negu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()