Magazin "Forbs" proglasio Ursulu fon der Lajen za najmoćniju ženu na svetu

Na petom mestu je američka pevačica Tejlor Svift

05.12.2023. 21:01
  • Podeli:
Ursula fon der Lajen AP PhotoAurel Obreja via Tanjug-652d08c14e0b4.webp Foto: AP PhotoAurel Obreja via Tanjug

Američki magazin Forbs proglasio je danas predsednicu Evorpske komisije Ursulu fon der Lajen za najmoćniju ženu na svetu, drugu godinu zaredom.

Fon der Lajen je prva žena na mestu predsednika Evropske komisije, koji je odgovoran za zakone koji se odnose na više od 450 miliona Evropljana, piše Forbs.

Ona se našla isped predsednice Evropske centralne banke Kristin Lagard, potpredsednice SAD Kamale Haris i italijanske premijerke Đorđe Meloni.

Na petom mestu je američka pevačica Tejlor Svift, dok je Bijonse na 36, a Rijana na 76. mestu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()