Mask odgovorio na poziv Hamasa: Trenutno je opasno biti u Pojasu Gaze

Vlasnik kompanije "Tesla" i društvene mreže X ove nedelje je posetio lokacije u Izraelu na koje su izvršeni napadi 7. oktobra

29.11.2023. 15:36
  • Podeli:
ilon mask, 2 nov 2023 - AP Photo Kirsty Wigglesworth, Pool Tanjug-65674ae5a39e0.webp Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool/Tanjug

Američki milijarder Ilon Mask odgovorio je danas na poziv Hamasa da poseti Pojas Gaze, rekavši da da je trenutno opasno biti u toj oblasti.

"Deluje da je trenutno pomalo opasno biti tamo, ali verujem da je dugoročno prosperitetna Gaza dobra za sve strane", napisao je Mask na društvenoj mreži X.

Visoki zvaničnik palestinske militantne grupe Osama Hamdan prethodno je pozvao vlasnika kompanije "Tesla" i društvene mreže X da  poseti Gazu kako bi video posledice izraelskog bombardovanja.

"Pozivamo ga da poseti Gazu da vidi razmere masakra i razaranja počinjenih nad narodom Gaze", rekao je Hamdan na konferenciji za medije.

Mask je ove nedelje posetio lokacije u Izraelu gde je Hamas izvršio napade 7. oktobra i tom prilikom izjavio da će učiniti sve što je neophodno kako bi se zaustavilo širenje mržnje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()