Medvedev: U slučaju rata između Rusije i NATO Poljska će nestati

Medvedev je svoj komentar napisao na engleskom, a takođe je dodao i prevod na poljskom jeziku

14.04.2023. 18:19
  • Podeli:
Dmitrij Medvedev_Foto Sputnik Reuters-63c9175170448.webp Foto: Sputnik / Reuters

Poljska, kao predstraža NATO u Evropi, definitivno će prestati da postoji ako izbije rat između Rusije i NATO, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

On je to rekao komentarišući opasku poljskog premijera Mateuša Moravjeckog da nije previše zabrinut da bi ukrajinski napadi na rusku teritoriju mogli da izazovu direktan sukob između Rusije i NATO.

"Ne znam ko će pobediti ili izgubiti ovaj rat, ali s obzirom na ulogu Poljske kao predstraže NATO u Evropi, zemlja će najverovatnije prestati da postoji, zajedno sa svojim glupim premijerom", napisao je Medvedev na Tviteru, preneo je TASS.

Medvedev je svoj komentar napisao na engleskom, a takođe je dodao i prevod na poljskom jeziku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()