Morski plodovi: Mladić uhapšen na njujorškom aerodromu sa 18 kg kokaina u smrznutim škampima

Ukoliko bude proglašen krivim, Skot bi mogao da se suoči sa kaznom zatvora do 20 godina

21.01.2024. 10:48
  • Podeli:
aerodrom JFK, Džon F Kenedi, Njujork - 23 dec 2023 - profimedia-65ace84db9ad7.webp Foto: Profimedia

Na njujorškom aerodromu "Džon Kenedi" uhapšen je 22-godišnji mladić koji je, navodno, pokušao da prokrijumčari 18,5 kilograma kokaina skrivenog u paketima smrznutih škampi.

Uhapšeni Zakari Skot, sa boravištem u Gvajani, na aerodrom je stigao letom iz te južnoameričke države, gde je potom nasumično izabran za dodatnu proveru, prenosi CBS Njuz pozivajući se na navode okružnog tužilaštva.

Skot, koji ima i američko državljanstvo, pojavio se u petak pred sudijom, a u pritvoru će ostati do utorka, za kada je zakazano ročište na kome će mu biti odredjena kaucija.

Policajci su, kako je saopšteno, u Skotova dva kofera pronašli više paketa smrznutih džambo škampa umotanih u zapečaćenu plastiku, unutar kojih su otkrili više cigli kokaina ukupne težine skoro 18,5 kilograma.

Skot je istražiteljima rekao da je za ovaj krijumčarski posao trebalo da dobije između 5.000 i 6.000 dolara.

Ukoliko bude proglašen krivim, Skot bi mogao da se suoči sa kaznom zatvora do 20 godina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()