Moskva će uvesti bezvizni režim za 11 zemalja

Ublažiće proceduru za još šest zemalja

15.02.2023. 17:46
  • Podeli:
Vladimir Putin u Kremlju_REUTERS.JPG Foto: Reuters

Rusija planira da uvede bezvizni režim za 11 zemalja i ublaži proceduru izdavanja viza sa još šest zemalja, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

"Radimo na ublažavanju viznog režima. Trenutno već postoje planovi da se dopusti potpuno bezvizno putovanje za otprilike jedanaest zemalja, dok se za još šest, ako se ne varam, uključujući Indiju, Indoneziju, radi na ublažavanju viznog režima", rekao je Lavrov pred državnom Dumom.

On je dodao da se, takođe, radi na ukidanju ograničenja za izdavanje elektronskih viza velikom broju zemalja, ima ih oko 70, ne računajući one neprijateljske koje su prestale Rusiji da izdaju vize po pojednostavljenoj proceduri,prenosi TASS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()