Moskva tvrdi: Artiljerija odbila upad ukrajinskih terorista kod Belgoroda

Ruski region Belgorod, koji se graniči sa Ukrajinom, redovno je gađan, što Moskva pripisuje ukrajinskim snagama

04.06.2023. 21:51
  • Podeli:
Ruska vojska_artiljerija_Foto Tanjug_Russian Defense Ministry Press Service via AP-647cede8ddf9d.webp Foto: Tanjug / Russian Defense Ministry Press Service via AP

Ruska vojska saopštila je da je artiljerijom odbila grupu "ukrajinskih terorista" koji su pokušavali da uđu u pogranični region Belgoroda, koji je protekle nedelje bio na meti intenzivnog ukrajinskog bombardovanja.

"Danas su jedinice koje pokrivaju nacionalnu granicu Zapadnog vojnog okruga i granična služba Federalne službe bezbednosti otkrile pokušaj diverzantske grupe ukrajinskih terorista da pređe reku u blizini naselja Nova Tavoljanka", navedeno je u saopštenju ruske vojske.

Dodaje se da je "neprijatelj pogođen artiljerijom" i da se ta grupa povukla.

Ruski region Belgorod, koji se graniči sa Ukrajinom, redovno je gađan. Moskva to pripisuje Ukrajini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()