Muškarac u SAD-u dobio 110 godina zatvora: Ubio bivšu devojku i njenu baku

Sa priznanjem krivice izbegao je smrtnu kaznu

08.09.2023. 15:33
  • Podeli:
zatvor pixabay-63f9dd0e08e43.webp Foto: Pixabay

Muškarca koji je ubio bivšu devojku i njenu baku ispred fabrike automobilskih sjdišta u američkoj Indijani, američki sud je osudio na 110 godina zatvora, javlja Anadolu.

Dvadesetosmogodišnji Geri Ferel II izbegao je tako moguću smrtnu kaznu kada se u aprilu izjasnio krivim po dve tačke optužnice za ubistva Promis Mejs (21) i Pamele Sled (62) 2021. godine.

Baka i unuka, koje su živele u mesto Rozvil, zajedno su došle na posao kako bi preuzele smenu u fabrici u kojoj su radile.

Ispred firme ih je upucao Promisinim bivši dečko Ferel, koji je takođe radio u fabrici.

Žene iz Rossvillea su bile zajedno kada su došle na posao i spremale se za preuzimanje smjene u fabrici. On je uhapše nakon što je imao saobraćajnu nesreću ubrzo nakon ubistava.

Sudija Višeg suda Klinton Džastin H. Hunter napisao je u svom nalogu za izricanje kazne da su ubistva s predumišljajem i "brutalna i gnusna" i napomenuo da su dva člana porodice "gledala kako onu drugu ubijaju", javila je WISH-TV.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()