Na pomolu treća debata: Haris prihvatila poziv, a šta kaže Tramp?

CNN je pozvao dvojicu predsedničkih kandidata na debatu pred izbore

21.09.2024. 19:09
  • Podeli:
tramp haris-66e131159e63f.webp Foto: AP Photo/Alex Brandon

Potpredsednica SAD i predsednički kandidat Demokratske stranke Kamala Haris prihvatila je poziv Si-En-Ena (CNN) da učestvuje u debati s republikanskim protivkandidatom Donaldom Trampom 23. oktobra, saopštio je danas njen predizborni štab.

"Donald Tramp ne bi trebalo da ima problema da pristane na ovu debatu. To je isti format i postavka kao i debata CNN-a kojoj je prisustvovao i na kojoj je, kako je rekao, pobedio u junu, kada je pohvalio moderatore CNN-a, pravila i rejtinge", navela je u saopštenju Džen O'Mali Dilon, šefica izbornog štaba Kamale Haris, preneo je Rojters.

Izborni štab Trampa, bivšeg predsednika SAD i kandidata republikanaca na predsedničkim izborima 5. novembra, nije odgovorio na zahtev agencije za komentar.

Tramp je odmah posle druge debate na kojoj je 11. septembra u Filadelfiji učestvovao sa Kamalom Haris rekao da treće debate neće biti. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()