Najjači napad poslednjih nedelja: Hamas ispalio 25 raketa na Izrael

Vojno krilo Hamasa, Brigade Al-Kasam, preuzele su u saopštenju na svom Telegram kanalu odgovornost za napad

16.01.2024. 19:43
  • Podeli:
hamas izrael napad (AP PhotoLeo Correa via Tanjug-65a6ce1202218.webp Foto: AP PhotoLeo Correa via Tanjug

Oko 25 raketa ispaljeno je u utorak ujutro na južni Izrael iz Pojasa Gaze, što je najjača paljba u poslednjih nekoliko nedelja, saopštile su Izraelske odbrambene snage (IDF) za CNN.

Iz IDF su naveli da su rakete ispaljene prema južnom gradu Netivot, a da je većinu presreo izraelski sistem protivvazdušne odbrane Gvozdena kupola. 

AP PhotoLeo Correa via Tanjug

Nema izveštaja o povređenima.

Vojno krilo Hamasa, Brigade Al-Kasam, preuzele su u saopštenju na svom Telegram kanalu odgovornost za napad.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()