Najmanje petoro ubijenih u gej klubu u Americi

Ranjeno je 18 osoba

20.11.2022. 16:22
  • Podeli:
američka policija kolorado springs reutrs-1668942006605.webp Foto: Reuters

Najmanje petoro ljudi ubijeno je, a 18 je ranjeno rano jutros, kada je naoružani napadač otvorio vatru na gej klub u američkom Kolorado Springsu, prenela je lokalna TV stanica "KOAA".

Ovu informaciju je policija potvrdila lokalnim medijima, a više detalja će biti objavljeno naknadno.

 

Klub "Kju" - gde se incident dogodio - reklamira se kao "noćni klub za osobe gej i lezbijske orijentacije".

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazuje veliki broj policijskih vozila ispred kluba i ambulantna vozila koja su se poređala duž ulice.

"Miror" se poziva na jedan izvor koji tvrdi da je napadač koristio snajper tokom napada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()