Nakon napada na Iran: Pojedine avio-kompanije otkazale letove ka Tel Avivu

Izrael je jutros napao Iran

19.04.2024. 12:40
  • Podeli:
tel aviv aerodrom reuters-6527c9cb9c9cc.webp Foto: Reuters

Nekoliko međunarodnih avio-kompanija otkazalo je danas odlazne i dolazne letove na aerodrom u Tel Avivu, nekoliko časova nakon izveštaja o izraelskom napadu na iransku vojnu bazu.

Kompanije poput holandskog KLM-a, Svis era, Ostrijan erlajnsa i Lufthanze, otkazale su letove prema Izraelu, javio je izraelski Kanal 12.

Letovi su bili poremećeni tokom prošle nedelje, jer su avio-kompanije reagovale na masovni iranski napad dronovima i raketama na Izrael 13. marta.

Ranije u toku dana, američki zvaničnik rekao je za Si-En-En (CNN) da je Izrael jutros napao iransku vojnu bazu u gradu Isfahan, dok su iz Irana poručili da dosad sve ukazuje da napad dronovima nije izvršen spolja, već da je u pitanju infiltracija.

Kako je saopštila iranska državna televizija, oborena su tri drona, a nije pričinjena nikakva materijalna šteta na tlu, niti ima opasnosti po nuklearno postrojenje u Isfahanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()