Naoružani učenici pobegli: U toku policijska operacija u Hamburgu

Pojedini učenici su evakuisani

08.11.2023. 15:15
  • Podeli:
Tan2023-11-0813331680_7 nemačka policija hamburg Bodo Marksdpa via AP-654b973df1ee6.webp Foto: Tanjug/Bodo Marks/dpa via AP

U Hamburgu je u toku policijska operacija nakon što su, kako se izveštava, dvojica naoružanih omladinaca danas pretila nastavniku u školi pre nego što su pobegla sa lica mesta.

Hamburška policija blokirala je puteve u oblasti Blankeneze i poslala naoružane policajce u školu, preneo je Bi-Bi-Si.

Pojedini učenici su evakuisani, kako je navela policija i biće odvedeni u obližnju kasarnu. Za sada se ne zna da li ima povređenih.

"Hamburška policija je objavila na društvenim mrežama u 12.25 sati da trenutno postoje indicije o opasnosti u okružnoj školi Blankeneze.
Policija je na licu mesta i preduzima prve mere", dodala je hamburška polcija.

Prema prvim saznanjima, portparol policije rekao je novinarima u blizini lica mesta da su dvojica omladinaca pretili nastavniku oružjem ili su pokazali oružje.

Policija je navela da su njih dvojica napustili učionicu i pobegli.

Nemačka televizja NDR javila je da još nije jasno da li su osumnjičeni učenici okružne škole Blankeneze i dodala da nema dokaza da je neko povređen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()