Nema veze što je osuđen: Džo Bajden ponosan na Hantera jer je prevazišao zavisnost

Predsednik SAD je naglasio da prihvata ishod suđenja i da će da poštuje sudski proces dok Hanter razmatra da li da podnese žalbu

11.06.2024. 21:58
  • Podeli:
Tan2023-04-1418181766_5 Hanter Bajden Tanjug Patrick Semansky-644649039dad6.webp Foto: Tanjug/Patrick Semansky

Američki predsednik Džo Bajden poručio je danas da je ponosan na svog sina Hantera jer je prevazišao zavisnost od narkotika, u prvoj reakciji na osuđujuću presudu Hanteru Bajdenu za tri krivična dela koja se odnose na kupovinu i posedovanje oružja u periodu dok je bio zavisnik od krek-kokaina.

''Kao što sam rekao prošle nedelje, ja sam predsednik, ali sam i tata. (Prva dama) Džil i ja volimo našeg sina, i tako smo ponosni na čoveka kakav je danas. Toliko porodica koje su imale voljene koji su se borili sa zavisnošću i oni razumeju osećaj ponosa kada vide nekoga koga vole da je tako jak i otporan u oporavku", rekao je Bajden.

Predsednik SAD je naglasio da prihvata ishod suđenja i da će da poštuje sudski proces dok Hanter razmatra da li da podnese žalbu. Džo Bajden je prethodno poručio da neće pomilovati Hantera, podseća Rojters.

Hanter Bajden je danas javno odgovorio na osuđujuću presudu, rekavši da je ''više zahvalan na ljubavi i podršci" svoje porodice nego što je ''razočaran ishodom".

''Oporavak je moguć Božjom milošću, i blagosloven sam što mogu iskusim taj dar dan po dan", rekao je on.

Advokat Hantera Bajdena, Ejb Lavel, takođe je rekao u izjavi da su oni  razočarani presudom, ali da će nastaviti da razmatraju dostupne zakonske opcije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()