Nemačka na nogama: Žena zabarikadirana u bolnici, sumnja se da ima taoce

U toku je evakuacija bolnice

04.03.2024. 20:41
  • Podeli:
berlin, berlinska policija, nemačka policija - 20 feb 2024 - profimedia-65d4faf63cb60.webp Foto: Profimedia

U nemačkom gradu Ahenu u toku je velika policijska akcija u bolnici Luizen zbog moguće "preteće situacije", prenose nemački mediji. 

Kako navodi nemački WDR, u klinici se nalazi 65-ogodišnja žena, koja se, kako je rekla policija, zabarikadirala u sobi.

Za sada nije poznato da li je žena naoružana i da li drži pod svojom kontrolom druge ljude, dodaje nemački Velt. 

Ahener cajtung preneo je da je žena pretila pištoljem ljudima u bolnici. Za sada nema informacija o povređenima.

Na licu mesta je veliki broj policajaca, a primećen je i dim. Nemački Bild navodi je da je žena zapalila pirotehničko sredstvo u bolnici. U toku je evakuacija bolnice.

Na licu mesta je veliki broj policijskih i vatrogasnih ekipa, kao i specijalne policijske snage, prenosi Ahener cajtung. Policija je tražila od ljudi da izbegavaju to područje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()