Neslana šala: Mask objavio, pa izbrisao tvit o atentatu na Kamalu Haris

Post je objavljen nekoliko sati posle neuspelog pokušaja atentata na Trampa na Floridi

17.09.2024. 10:12
  • Podeli:
ilon mask, 30 maj 2020 - profimedia-0525946032-66964eb6375a0.webp Foto: Profimedia

Američki preduzetnik Ilon Mask je, povodom novog pokušaja ubistva američkog republikanskog kandidata Donalda Trampa, objavio na društvenoj mreži Iks da potpredsednicu SAD i demokratskog kandidata na predstojećim izborima Kamalu Haris, "niko čak i ne pokušava da ubije". 

Nekoliko sati posle neuspelog pokušaja atentata na Trampa u Vest Palm Biču na Floridi, Mask je odgovorio jednom od korisnika platforme Iks  "Zašto žele da ubiju Donalda Trampa?" komentarom: "I niko čak ni ne pokušava da ubije Kamalu", sa emodžijima koji razmišljaju.

Mask je zatim obrisao je objavu na platformi rano danas i objasnio da je to "šala".

"Pa, jedna lekcija koju sam naučio je da samo zato što kažem nešto grupi i oni se smeju ne znači da će to biti tako urnebesno kao objava na Iksu. Ispostavilo se da su šale manje smešne ako ljudi ne znaju kontekst i ako je objava običan tekst", naveo je on.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()