Nova opasnost za bivšeg predsednika SAD: Uhapšen muškarac iz Arizone koji je pretio ubistvom Trampu

Tramp je trenutno u okrugu Kočiz, gde u okviru izborne kampanje obliazi granicu SAD i Meksika

23.08.2024. 07:00
  • Podeli:
donald tramp, 22 avg 2024 - profimedia-0900842463-66c808bb1a00a.webp Foto: Profimedia

Za muškarcem iz Arizone podignuta je poternica nakon što je preko društvenih mreža pretio da će ubiti bivšeg predsednika SAD i kandidata Republikanske partije na predstojećim predsedničkim izborima Donalda Trampa, saopšteno je danas iz kancelarije šerifa okruga Kočiz.

Iz šerifove kancelarije takođe je saopšteno da je za muškarcem, Ronaldom Lijem Sivrudom, raspisano više naloga za hapšenje u državi Viskonsin, prenosi Rojters.

Tramp je trenutno u okrugu Kočiz, gde u okviru izborne kampanje obliazi granicu SAD i Meksika.

''Nisam čuo za tu pretnju, ali nisam toliko iznenađen, razlog za to je što želim da radim stvari koje su loše po loše momke'', rekao je Tramp.

Kako navodi Rojters, ovo je poslednja u nizu pretnji predsedničkim kandidatima uoču izbora zakazanih za 5. novembar.

Početkom avgusta, muškarac iz Virdžinije optužen je da je pretio kandidatkinji Demokratske partije Kamali Haris, a muškarac iz Nju Hempšira uhapšen je u decembru zbog pretnje da će ubiti republikanske predsedničke kandidate.

Tramp je u julu upucan u uvo tokom predizbornog mitinga, a tom prilikom jedan čovek je ubijen i njih dvoje je povređeno.

Uprkos pokušaju ubistva i nedavnim pretnjama Tramp je rekao da ''veoma poštuje'' Tajnu službu i pohvalio način na koji obavljaju svoj posao.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()