Odbegli sin se javio: Princ Hari razgovarao sa kraljem Čarlsom, najavljena poseta

Dodaje se da će britanski kralj biti podvrgnut redovnoj terapiji, zbog čega će do daljnjeg odložiti planirane javne nastupe

05.02.2024. 21:06
  • Podeli:
Princ Hari_krunisanje kralja Čarlsa III_Foto Reuters-6456abea1e5d2.webp Foto: Reuters

Princ Hari razgovarao je sa svojim ocem, kraljem Čarlsom III, pošto je u javnost izašla informacija da je britanskom monarhu dijagnostikovan rak.

Prema saznanjima BBC-a, Hari, koji živi u SAD, narednih dana će otputovati u Veliku Britaniju, gde će posetiti Čarlsa.

Bakingemska palata je ranije danas saopštila da je Čarlsu dijagnostikovan rak tokom posete bolnici zbog uvećane prostate, ali nije navedeno o kojoj vrsti raka je reč.

Dodaje se da će britanski kralj biti podvrgnut redovnoj terapiji, zbog čega će do daljnjeg odložiti planirane javne nastupe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()