Oglasio se i kralj Čarls nakon poraza Engleske u finalu Evropskog prvenstva

Pružio podršku svom narodu

15.07.2024. 14:19
  • Podeli:
Tan2024-02-1112291678_8 kralj čarls PA via AP-65c8b7763ece4.webp Foto: Tanjug/PA via AP

Kralj Čarls je poslao poruku podrške reprezentaciji Engleske nakon razočaravajućeg poraza u finalu Eura 2024.

Reprezentacija Engleske izgubila je od Španije sa 2-1 tokom meča u Berlinu, za šta su se navijači nadali da će biti prvi veliki trofej u 58 godina.

Engleze je tokom finala bodrila okupljena publika, uključujući Eda Širana i fudbalske legende Pitera Krauča i Gereta Bejla, kao i princa Vilijama i princa Džordža.

Kralj Čarls je poručio timu Engleske da "dignu glave" nakon poraza, uputivši poruku podrške Sautgejtu i njegovim igračima.

On je rekao: "Iako vam je pobeda možda izmakla ove večeri, ipak se moja supruga i ja pridružujemo celoj mojoj porodici u apelovanju na vas i vaš tim za podršku da visoko držite glave."

"Svi oni koji su učestvovali u sportskim aktivnostima na bilo kom nivou znaće koliko loše možete da se osećate kada je nagrada bila tako blizu – i pridružiće mi se u slanju iskrenog emocija, čak i dok čestitamo Španiji."

"Ali, molim vas, znajte da je vaš plasman u finale Evropskog prvenstva zaista veliko dostignuće sam po sebi, i ono koje sa sobom nosi ponos nacije koja će nastaviti da urla za vas – i u mnogim trijumfima koji su, nema sumnje, tek pred nama", poručio je kralj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()