Oglasio se Kremlj: Peskov otkrio da li je doneta odluka o Putinovoj kandidaturi za predsednika

Predsednički izbori u Rusiji trebali bi da budu održani u martu sledeće godine.

13.11.2023. 12:07
  • Podeli:
putin (2)-1669382976418.webp Foto: Reuters

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da nije donesena odluka u vezi sa mogućom kandidaturom ruskog predsednika Vladimira Putina za predsedničke izbore naredne godine.

List "Komersant" objavio je da interni politički blok Kremlja navodno razmatra opcije za sastav inicijativne grupe koja će predložiti Putina za predsjednika.

Očekuje se da će se Putin kandidovati.

"Sasvim je jasno da ova tema sada sve više zaokuplja pažnju političkih stručnjaka, ali do sada nijedna odluka nije donesena u tom smislu. Razumljivo je da se bliži vreme najave izbora, ali za sada odluka u tom smislu nema. Čim ih bude bićete obavešteni", rekao je Peskov novinarima.

Predsednički izbori u Rusiji trebali bi da budu održani u martu sledeće godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()