Oglasio se Makron posle teškog poraza u prvom krugu izbora: Uputio biračima kratku poruku

Koalicija oko aktuelnog predsednika Emanuela Makrona sakupila je 21,5 odsto glasova i nalazi se na trećem mestu

30.06.2024. 20:46
  • Podeli:
emanuel makron Sean KilpatrickThe Canadian Press via AP tanjug-666d35522c5b0.webp Foto: Sean KilpatrickThe Canadian Press via AP tanjug

Nakon upravo objavljenih prvih izlaznih anketa, francuski predsednik Emanuel Makron se obratio novinskoj agenciji AFP.

Francuski predsednik je pozvao glasače da se u drugom krugu izbora, koji će se održati sledeće nedelje, okupe iza "republikanskih i demokratskih" kandidata.

Makron je takođe pozdravio visoku izlaznost glasača u današnjem prvom krugu.

Koalicija oko aktuelnog predsednika Emanuela Makrona sakupila je 21,5 odsto glasova i nalazi se na trećem mestu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()