Ovo se dešava već 11. put: Bajdenov pas ponovo ujeo pripadnika Tajne službe

Bajdenov pas Komandant je najmanje 11 puta napao i ujeo pripadnike Tajne službe

27.09.2023. 09:49
  • Podeli:
bajdenov pas profimedia-0710526852-6513dcfda5606.webp Foto: Profimedia

Pas Komandant predsednika Džozefa Bajdena, ugrizao je u ponedeljak uveče još jednog agenta američke tajne službe u Beloj kući, preneli su američki mediji navodeći da je to bio 11. put da je ovaj dvogodišnji nemački ovčar ujeo nekog pripadnika predsedničko obezbeđenja.

"Juče oko 20 časova uniformisani policajac Tajne službe došao je u kontakt sa kućnim ljubimcem predsedničke porodice koji ga je ujeo. Medicinsku pomoć povređenom policajcu pružilo je stručno osoblje u Beloj kući", izjavio je za Si-En-En šef komunikacija Tajne službe Entoni Guljelmi.

Povređeni pripadnik Tajne službe potvrdio je u razgovoru sa načelnikom svog odeljenja Alfonsom M. Dajsonom da je dobro, rekao je Guljelmi.

Bajdenov pas Komandant je najmanje 11 puta napao i ujeo pripadnike Tajne službe raspoređene u Beloj kući i u predsednikovoj porodičnoj kući u Delaveru, navodi Si-En-En pozivajući se na prepisku američke tajne službe.

Zvaničnici Bele kuće potvrdili su u julu da su Bajdenovi, nakon brojnih incidenata, zatražili sprovođenje novih protokola obuke za svog porodičnog ljubimca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()