Peskov otkrio da li Putin ide na Prigožinovu sahranu

Putin je nakon smrti Prigožina izjavio saučešće porodici poginulihh, pa i njegovoj, osvrnuvši se sa nekoliko reči o njegovom životu.

29.08.2023. 11:43
  • Podeli:
jevgenij prigozin reuters-64609c17166aa.webp Foto: Reuters

Dmitrij  Peskov, portparol Kremlja, otkrio je da ruski predsednik  Vladimir Putin ne planira da prisustvuje sahrani osnivača privatne vojne grupe "Vanger" Jevgenija Prigožina.

On je novinarima u Moskvi rekao da Kremlj nije upoznat sa organizacijom sahrane Prigožina, jer je to "stvar porodice".

Putin je nakon smrti Prigožina izjavio saučešće porodici poginulihh, pa i njegovoj, osvrnuvši se sa nekoliko reči o njegovom životu.

Podsetimo, vođa grupe Vagner Jevgenij Prigožin poginuo je prošle srede u padu aviona, zajedno sa još devet putnika i članova posade.

Kremlj je ranije odbacio kao "apsolutnu laž" svaku mogućnost da je Putin umešan u Prigožinovu smrt.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()