Policija: Napadač iz Praga možda odgovoran za ubistvo muškarca i dvomesečne bebe

Češka policija je navela i da je otac osumnjičenog za pucnjavu juče pronađen mrtav

22.12.2023. 08:13
  • Podeli:
pucnjava na fakultetu, prag, filozofski fakultet u pravu, 21 dec 2023 - foto AP Photo Petr David Josek Tanjug (2)-65845f68e3aeb.webp Foto: AP Photo/Petr David Josek/Tanjug

Student koji je ubio najmanje 15 osoba u pucnjavi na Karlovom univerzitetu u Pragu možda je odgovoran za ubistvo muškarca i bebe u Klanovicama.

"Veoma ozbiljno ispitujemo navode, koji su u ovom trenutku vrlo realni, da je napadač sa Filozofskog fakulteta odgovoran i za dve žrtve od kraja prošle nedelje u Klanovicama", rekao je šef policije Martin Vondrašek na konferenciji za medije, prenosi češki portal Novinki.

Prošle nedelje, 15. decembra, u Klanovicama je nepoznata osoba pucala i usmrtila 32-godišnjeg muškarca i njegovu dvomesečnu ćerku, međutim policija do danas nije pronašla osobu koja je odgovorna za dvostruko ubistvo.

Na Filozofskom fakultetu Karlovog univerziteta na Trgu Jana Plaha u Pragu juče se dogodila pucnjava u kojoj je ubijeno 15, a povređeno 30 ljudi, dok je napadač ubijen.

Češka policija je navela i da je otac osumnjičenog za pucnjavu juče pronađen mrtav.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()