Pošiljka od 100 miliona dolara: U Meksiku uhapšene 23 osobe u najvećoj zapleni droge u istoriji zemlje

Takođe je zaplenjeno 8.700 litara goriva i šest čamaca kod obale u opštini Lazaro Kardenas

19.10.2024. 11:00
  • Podeli:
meksička policija vojska, 24 sept 2024 - profimedia-0911527645-67136b115f1bc.webp Foto: Profimedia

Meksička mornarica saopštila je danas da je uhapsila 23 osobe u vezi sa najvećom zaplenom droge u istoriji te zemlje, pri čemu je zaplenjeno oko 8.400 kilograma ilegalnog tereta kod jugozapadne obale Pacifika.

"To je najveća količina zaplenjene droge u istoriji", navedeno je u saopštenju mornarice, preneo je Rojters.

Takođe je zaplenjeno 8.700 litara goriva i šest čamaca kod obale u opštini Lazaro Kardenas, u državi Mičoakan, južno od obale države Gerero.

Kako je navedeno, zaplenjena imovina vredi najmanje sto miliona dolara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()