Posle Putina, menja front: Američki novinar Taker Karlson najavio intervju sa Zelenskim

Karlson je prvi zapadni novinar koji je intervjuisao ruskog predsednika od početka ruske vojne operacije u Ukrajini, u februaru 2022.

04.07.2024. 10:44
  • Podeli:
taker karlson - 6 feb 2024 - profimedia (1)-65c8c5d2cb449.webp Foto: Profimedia

Američki novinar Taker Karlson, koji je dospeo u žižu svetske javnosti kada je u februaru u Moskvi intervjuisao predsednika Rusije Vladimira Putina, sada je najavio intervju s ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim.

"Izgleda da smo dobili intervju sa Zelenskim. Pokušavali smo dve godine, i naročito intenzivno posle intervjua s Putinom u februaru. Poenta je da se Amerikancima daju preko potrebne informacije o sukobu koji u potpunosti preoblikuje poziciju njihove zemlje u svetu. Nadamo se da (intervju) uskoro stiže", napisao je Karlson na Iksu.

Karlson je prvi zapadni novinar koji je intervjuisao ruskog predsednika od početka ruske vojne operacije u Ukrajini, u februaru 2022. 

Tokom dvočasovnog intervjua objavljenog u noći 9. februara, a koji je imao više od 170 miliona pregleda na društvenoj mreži Iks i više od 10 miliona na Jutjubu, Putin je, između ostalog, rekao da Rusija neće napasti NATO, posebno Poljsku, Letoniju i druge baltičke zemlje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()