Potera u Beču: Srbin bežao od policije 250 km/h

"Strahovao je da će zbog neplaćenih kazni morati u zatvor", preneo je portparol policije Markus Ditrih razlog koji je Srbin naveo za bežanje od policije

16.09.2022. 13:48
  • Podeli:
Brzina_brza vožnja_automobil_Foto Unsplash.jpg Foto: Unsplash

Jedan 18-ogodišnji Srbin bežao je u Beču kolima od policije brzinom od 250 kilometara na sat.

Prema saopštenju policije, on je sinoć oko 22.35 sati prošao na crveno na semaforu, nakon čega je krenula "trka" sa policijom.

On je iz Beča bežao u Donju Austriju vozeći gradskim autoputem A23 u pravcu Švehata, a potera je završena kod mesta Fišamend posle bečkog aerodroma.

"Strahovao je da će zbog neplaćenih kazni morati u zatvor", preneo je portparol policije Markus Ditrih razlog koji je Srbin naveo za bežanje od policije.

Tokom pokušaja bekstva od policije on je vozio i brzinom od 250 kilometara na sat i ugrožavao druge učesnike u saobraćaju, bicikliste i jednog pešaka, koji se spasao skokom u stranu, navela je policija u saopštenju.

Prilikom pretresa vozila pronađene su ukradene registarske tablice.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()