Poziv iz Bele kuće: Džil Bajden posle pokušaja atentata na Trampa razgovarala sa Melanijom

I predsednik Bajden je posle napada na Trampa razgovarao sa bivšim predsednikom

15.07.2024. 16:45
  • Podeli:
džil bajden, melanija tramp - foto Profimedia 1-6695395ec07bb.webp Foto: Profimedia

Prva dama SAD Džil Bajden razgovarala je, kako su preneli neki američki mediji, sa suprugom bivšeg predsednika Donalda Trampa Melanijom, posle pokušaja ubistva republičkog predsedničkog kandidata na skupu u Pensilvaniji. Detalji njihovog razgovora o kojem je prvi pisao NBC Njuz nisu dostupni.

Bela kuća, kabinet prve dame, kao ni portparoli Melanije Tramp i izbornog štaba bivšeg predsednika nisu dali komentar na pitanje novinara Foks Njuz.

"Dok sam gledala kako taj nasilni metak pogađa mog supruga Donalda, shvatila sam da su moj i život mog sina Barona na rubu užasne promene", navela je u jučerašnjem saopštenju Melanija Tramp.

Ona je dodala da je zahvalna hrabrim agentima tajne službe i pripadnicima policije koji su rizikovali svoj život da bi zaštitili njenog muža.

Predsednik Bajden je posle napada na Trampa razgovarao sa bivšim predsednikom, saopštio je portparol Bele kuće, podseća Foks Njuz.

Tramp je u intervjuu Njujork Postu rekao da je razgovor sa Bajdenom bio "vrlo prijatan i fin".

Bajden se kasnije obratio naciji iz Bele kuće pozivajući sve strane da snize temperaturu zapaljive politike. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()