Poznato mesto i vreme sahrane Silvija Berluskonija

Bivši italijanski premijer preminuo je danas u 87-oj godini

12.06.2023. 15:05
  • Podeli:
silvio berluskoni tanjug ap Claudio Furlan-6487181856c8f.webp Foto: Tanjug/Ap/Claudio Furlan

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni biće sahranjen uz državne počasti, a opelo će biti održano u Milanskoj katedrali u sredu od 14 sati, rekao je danas portparol Katoličke crkve Milana, preneo je Rojters.

Kako je navela agencija ANSA, njegovo telo će biti prebačeno u njegovu vilu San Martino u Arkoru, severno od Milana, rekli su izvori.

Berluskoni je preminuo danas u milanskoj bolnici San Rafaele u 87. godini, pošto je pre tri dana hospitalizovan zbog unapred zakazanog pregleda u vezi sa hroničnom leukemijom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()