Poznato stanje ranjenih u pucnjavi u školi u Brjansku

Učenica koja je izvršila napad nakon toga je počinila samoubistvo

07.12.2023. 11:41
  • Podeli:
Brjansk rusija ruska policija profimedia-0827512064-6571a14adc157.webp Foto: Profimedia

Životi učenika ranjenih u pucnjavi u školi u Brjansku, gradu na jugozapadu Rusije, nisu u opasnosti i oni se nalaze na lečenju, rekao je za agenciju RIA pomoćnik ruskog ministra zdravlja Aleksej Kuznjecov.

"Maloletnici povređeni u Brjansku dobijaju neophodnu pomoć, život im nije ugrožen", rekao je Kuznjecov.

Prema preliminarnim informacijama Istražnog komiteta, 14-godišnja učenica je donela pušku - sačmaricu u školu, iz koje je ispalila više hitaca, od kojih je jedan ubio drugu devojčicu, a drugih pet drugih učenika je ranjeno. 

Učenica koja je izvršila napad nakon toga je počinila samoubistvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()