Prava arena i politička arena: Tramp došao da gleda UFC borbu, publika psovala Bajdena

Tramp je u subotu gledao borbu u prisustvu ćerke Ivanke, zeta Džareda Kušnera i predsednika UFC Dejna Vajta

10.03.2024. 20:08
  • Podeli:
donald tramp gleda UFC meč u Majamiju, 10 mart 2024 - profimedia (2)-65edf59dd94a1.webp Foto: Profimedia

Bivši predsednik SAD Donald Tramp gledao je Ultimat fajting čempionšip u Majamiju, u saveznoj državi Floridi, kada je publika počela da psuje aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena.

Tramp je u subotu gledao UFC borbu u prisustvu ćerke Ivanke, zeta Džareda Kušnera i predsednika UFC Dejna Vajta, preneo je Vašington egzeminer.

Kao specijalni gosti, Tramp i njegova porodica ušli su u arenu neposredno pre prve borbe i seli pored oktagona, a tokom meča, publika je počela da psuje Džozefa Bajdena.

Foto: Profimedia

Tramp je prethodno bio na skupu u saveznoj državi Džordžiji, što je bio njegov prvi javni nastup od Bajdenovog govora u Kongresu.

"To je nešto najbliže što mogu da vidim da odražava izborni proces koji imamo u ovoj zemlji - UFC borbe. Možda su borbe malo pitomije od izbornog posla", rekao je Tramp, aludirajući na sve izvesniju trku između njega i Bajdena na predsedničkim izborima u novembru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()