Procurio detaljan opis atentata: Robert Kenedi pričao sa Trampom pa slučajno objavio snimak

Tokom razgovora se čuje kako Tramp u detaljno opisuje trenutak kada je pucano na njega te prepričava Kenediju svoj razgovor sa Bajdenom.

16.07.2024. 21:27
  • Podeli:
robert kenedi mlađi junior jr - 24 jan 2024 - profimedia-65d898c70191e.webp Foto: Profimedia

Nezavisni kandidat za predsednika SAD-a Robert F. Kenedi razgovarao je s Donaldom Trampom nakon atentata na njega i onda je, navodno, snimak slučajno objavio da svom nalogu na platformi X.

Tokom razgovora se čuje kako Tramp u detaljno opisuje trenutak kada je pucano na njega te prepričava Kenediju svoj razgovor sa Bajdenom.

"On me nazvao i ja sam mu opisivao da sam tada gledao u grafikon. Nisam mu rekao da je na grafikonu imigracija pod njegovom administracijom. Samo sam se okrenuo prema grafikonu i nešto me pogodilo, kao da je bio najveći komarac na svetu", rekao je Tramp tokom razgovora sa Kenedijem.

Potom pojašnjava da je atentator, čije je ime Tomas Metju Kroks, u njega pucao "ozbljnim naoružanjem", puškom AR-15.

Kenedi je nakon objavljivanja snimka uputio izvinjenje Trampu, rekao je da se to nije trebalo desiti.

"Trebalo je da kažem osobi koja je smnimala razgovor da prestane sa snimanje. Apsolutno je strašno što je ovo objavljeno. Duboko sam se izvinio bivšem predsedniku Trampu", saopštio je Kenedi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()