Prodato više od 600.000 primeraka memoara Džej Di Vensa od 15. jula

Vens u svojim memoarima govori o detinjstvu u Ohaju i korenima njegove porodice u ruralnom Kentakiju

25.07.2024. 16:33
  • Podeli:
donald tramp, džej di vens, 16 jul 2024 - foto Reuters (1)-66976354af954.webp Foto: Reuters

Memoari republikanskog potpredsedničkog kandidata Džej Di Vensa "Gorštačka elegija: Memoari o porodici i kulturi u krizi" prodati u više od 600.000 primeraka od kada ga je republikanski predsednički kandidat Donald Tramp imenovao za kandidata 15. jula, objavila je danas izdavačka kuća Harper Kolins.

Portparol izdavačke kuće rekao je za AP da je prodaja memoara koji su objavljeni 2016. godine i po kojima je Vens postao poznat širom SAD, naglo porasla poslednjih dana i da više od 600.000 prodatih primeraka uključuje i audio knjige i e-knjige. 

"Štampamo stotine hiljada primeraka da bismo ispunili potražnju naših maloprodajnih partnera", navela je izdavačka kuća.

Vensova knjiga je i pre nego što ga je Tramp imenovao za republikanskog potpredsedničkog kandidata bila bestseler i prodata je u milion primeraka.

Vens u svojim memoarima govori o detinjstvu u Ohaju i korenima njegove porodice u ruralnom Kentakiju.     


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()