Pucnjava na rođendanu u SAD: Najmanje četvoro poginulih

Pucnjava se dogodila oko 22.30 u plesnom studiju u Dejdvilu u američkoj saveznoj državi Alabami

16.04.2023. 20:16
  • Podeli:
Tan2023-04-1620281207_8 pucnjava u Alabami AP PhotoJeff Amy-643c4fe3afdf1.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Amy

Četiri osobe su ubijene, a najmanje 20 je povređeno u pucnjavi u mestu Dejdvil u američkoj saveznoj državi Alabami. Mediji prenose da se pucnjava dogodila tokom rođendanske proslave.

Pucnjava se dogodila oko 22.30 u plesnom studiju u Dejdvilu u američkoj saveznoj državi Alabami, prenosi Rojters pozivajući se na lokalne medije.

Na mesto pucnjave izašli su pripadnici FBI-ja, Američkog biroa za alkohol, duvan, vatreno oružje i eksplozive i dežurni tužilac.

Pucnjava se, prema izveštajima lokalnih medija, dogodila u plesnom studiju za vreme rođendanske žurke.

Guvernerka Alabame Kej Ajvi objavila je na Tviteru da nastavlja da prati situaciju sa organima reda.

"Ovog jutra žalim sa stanovnicima Dejdvila i mojim narodom Alabame. Nema mesta za nasilne zločine u našoj državi", navela je Ajvi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()