Pucnjava u Briselu: Ranjena pomoćnica člana Evropskog parlamenta

Lokalni mediji su objavili da se ne smatra da se radi o terorističkom napadu

07.12.2023. 09:08
  • Podeli:
brisel pucnjava belgija AP PhotoNicolas Landemard via Tanjug-652e3200443a9.webp Foto: AP PhotoNicolas Landemard via Tanjug

Pomoćnica člana Evropskog parlamenta, iz redova Evropske narodne partije, ranjena je u pucnjavi u Briselu, zajedno sa još tri osobe, prenosi Politiko.

Potparol Evropske narodne partije potvrdio je da je žena, čije ime nije navedeno, koja radi za švedskog člana grupe ranjena i prebačena u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život.

"Moje misli su s članicom osoblja i ostalim povređenim u pucnjavi u Briselu. Želim im svima brz oporavak i zahvalna sam hitnim službama. Razgovarala sam sa šefom pomoćnice i razgovaraću s njom čim se oporavi", poručila je predsednica Evropskog parlamenta preko svog potparola.

Lokalni mediji su objavili da se ne smatra da se radi o terorističkom napadu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()