Pucnjava u Briselu: Ubijene dve osobe, traga se za napadačima

Još uvek niko od osumnjičenih nije uhapšen

16.10.2023. 21:33
  • Podeli:
Tan2023-10-1621243040_7 pucnjava Brisel AP PhotoSylvain Plazy-652d8f692a200.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Sylvain Plazy

Najmanje dve osobe su ubijene u pucnjavi u Briselu, saopštile su lokalne vlasti.

Kako navode mediji, obe žrtve su nosile švedske fudbalske dresove i upucane su oko pet kilometara od stadiona na kom fudbalska reprezentacija Švedske večeras igra protiv Belgije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Na snimku za koji se navodi da je incident prikazuje naoružanog muškarca u fluorescentnoj narandžastoj jakni i belom šlemu kako juri čoveka u zgradu.

Portparolka policije rekla je da su policajci brzo stigli na lice mesta. Nije želela da precizira okolnosti pucnjave.

Još uvek niko od osumnjičenih nije uhapšen, a policija je ogradila lice mesta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()