Putin: Atentat na Fica monstruozan čin bez opravdanja

On je dodao da je Fico hrabra osoba sa jakom voljom i da se nada da će mu te vrline "pomoći da izdrže ovu tešku situaciju"

15.05.2024. 22:00
  • Podeli:
Tan2024-02-1718241945_7 vladimir putin Alexander Kazakov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP-65d1c09700b04.webp Foto: Tanjug/Alexander Kazakov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je atentat na premijera Slovačke Roberta Fica "monstruozan zločin" za koji ne postoji opravdanje.

"Sa ogorčenjem sam saznao za atentat na Roberta Fica, premijera Slovačke Republike. Ovaj monstruozni zločin ne može imati nikakvo opravdanje", rekao je Putin.

On je dodao da je Fico hrabra osoba sa jakom voljom i da se nada da će mu te vrline "pomoći da izdrže ovu tešku situaciju".

Fico je danas ranjen kada je na njega pucano u gradu Handlova ispred Doma kulture, gde se prethodno održavala sednica vlade, a nakon što je izašao i prišao okupljenima da ih pozdravi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()