Putin usred noći posetio ratni štab: Šojgu i Gerasimov dočekali predsednika Rusije

U štabu Južnog vojnog okruga viđeni su i novi modeli vojne opreme

10.11.2023. 09:57
  • Podeli:
vladimir putin u rostovu, 10 nov 2023, sergej šojgu, valerij gerasimov - Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Tanjug (1)-654deff83eaa3.webp Foto: Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/Tanjug

Predsednik Rusije Vladimir Putin iznenada je tokom prethodne noći posetio štab Južnog vojnog okruga u Rostovu.

"Vladimir Putin je posle zvanične posete Astani doleteo u Rostov gde je posetio štab Južnog vojnog okruga", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Putina su u štabu dočekali ministar odbrane Sergej Šojgu i načelnik Generalštaba Valerij Gerasimov.

"Predsednik se upoznao sa novim modelima vojne opreme i saslušao izveštaje o napretku specijalne operacije", dodao je Peskov.

Putin inače redovno posećuje štab grupe trupa koja učestvuje u takozvanoj specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini i tamo održava sastanke i sastaje se sa komandom.

Prethodni put predsednik Rusije bio je u Rostovu sredinom oktobra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()