Putnički avion prinudno sleteo u Barselonu, 28 osoba ilegalno pobeglo

Vlasti su saopštile da i dalje tragaju za 14 putnika koji su uspeli da pobegnu, dok su ostali uhvaćeni ili su odlučili da se vrate na aerodrom

07.12.2022. 18:40
  • Podeli:
avion-1669717647491.webp Foto: Pixabay

 Avion koji je leteo iz Kazablanke za Istanbul prinudno je sleteo u Barselonu u sredu ujutro, a 28 putnika je iskoristilo priliku da ilegalno pobegne u Španiju, javlja španski list "El Pais", prenosi Anadolu Agency (AA).

Vlasti su saopštile da i dalje tragaju za 14 putnika koji su uspeli da pobegnu dok su ostali uhvaćeni.

Avion je prinudno sleteo jer je dojavljeno da trudnica počinje da se porađa.

Prijavila lažne trudove

Vlasti su je hitno prevezle u bolnicu u Barseloni kako bi mogla da se porodi, ali su lekari ubrzo otkrili da nije imala trudove.

"El Pais" javlja da je žena privedena zbog izazivanja javnog nereda.

Sličan incident dogodio se u novembru prošle godine kada se muškarac pretvarao da je u dijabetičkoj komi tokom leta iz Maroka za Tursku.

Taj avion je prinudno sleteo na Majorku, a više od 20 putnika je pobeglo iz aviona.

Oni su na kraju uhvaćeni i suočavaju se s ozbiljnim optužbama, uključujući pobunu.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()